joi, 10 iunie 2010

Nokia E 75


Telefoanele din seria E produse de Nokia sunt destinate segmentului business si mereu au impresionat prin calitate si numeroasele functionalitati. Designul modelului Nokia E75 este deosebit pentru acest gen de telefoane, punand accent pe tastatura slide si pe ecranul mare care permit o utilizare lejera a telefonului.
Pachetul standard include un incarcator, un cablul pentru conectarea la calculator microUSB, casti handsfree, un card microUSB de 4 GB, un CD cu software, manuale si pliante, dar si un ghid de pornire rapida.
Grosimea de numai 14,4 mm este remarcabila tinand cont ca are o tastatura full QWERTY. Lungimea si latimea sunt si ele decente: 111,8 mm, resectiv 50 mm. Greutatea in schimb este de 139 grame, putina cam mare pentru gusturile unor utilizatori.
Design-ul este placut, telefonul fiind disponibil in trei culori:rosu, negru si maro. In partea frontala a creatorii a ales sa foloseasca metalul, pentru a-i oferi un aspect mai stilat iar pentru tastatura s-a utilizat un material mai moale pentru un contact mai bun.
In partea din fata, telefonul mai are camera secundara pentru apelurile video si difuzorul. Putin mai jos gasim ecranul TFT de 2,4 inch care ocupa cam jumatate din partea frontala.
In partea superioara, telefonul are jack-ul de 3,5 mm pentru conectarea castilor. In partea din stanga-jos se afla mufa incarcatorului, langa microfon.
Partea din spate arata si ea foarte bine. Capacul care acopera bateria este realizat din otel inoxidabil, inconjurat de un plastic de culoare mata. Aici mai gasim difuzorul, o camera foto de 3,2 megapixeli, flash-ul LED si o mini oglinda pentru autoportret.
Acumulatorul telefonului este pe baza de litiu, are 1000 mAh si asigura o autonomie de 280 ore in stand-by in sau un timp de convorbiri de 5 ore si 20 minute in reteaua. In caz ca vreti sa il folositi ca mp3-player bateria rezista pana la 25 de ore. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu