miercuri, 2 iunie 2010

BlackBerry Curve 8300

Telefonul BlackBerry Curve 8300 este cel mai usor si cel mai mic telefon BlackBerry care vine cu o tastatura completa QWERTY. Curve 8300 chiar si in aceasta forma mica acesta este dotat in stilul business ce este de asteptat de la un telefon BlackBerry. Numele “Curve” al telefonului BlackBerry Curve 8300 vine de la forma carcasei acestuia, care are colturi sensibil curbate si putin indoit de spate ce permite asezarea lui perfecta in palma utilizatorului.
BlackBerry Curve 8300 cantareste 111 grame si dimensiunile 107 x 60 x 15.5 mm potrivindu-se perfect in buzunarul unui om de afaceri sau al unui simplu utilizator.
Curve 8300 are inclua o memorie Flash de 64MB si poate fi extinsa foarte usor cu un card de memorie de tip MicroSD pentru a mari memoria telefonului dupa bunul plac.
Telefonul este foarte usor de folosit, are un ecran mare cu 65.000 culori si o rezolutie destul de mare. Ecranul este sensibil la lumina si isi ajusteaza automat luminozitatea in functie de conditiile de luminozitate externe.
Telefonul suporta BlackBerry Maps™ si mai are o functie care permite vizualizarea fisierelor de tip document direct pe telefonul BlackBerry Curve 8300.
Printre multitudinea de functii business mai gasim urmatoarele functii normale, ca la toate telefoanele, alarma, agenda telefonica, organizator, task list si altele.
Telefonul are o camera integrata ce permite captura de fotorgrafii folosind telefonul business BlackBerry. Utilizatorul poate captura, salva, sterge si impartii fotografiile din memoria telefonului. Camera de 2 megapixeli adauga un element de fun si placere in utilizarea telefonului BlackBerry, iar pe langa asta utilizatorul se poate bucura ca are cu el o camera digitala intotdeauna cu el

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu