sâmbătă, 10 iulie 2010

iPHONE 4G

Apple iPhone 4G sau HD? Inca nu este foarte clar. Noul Apple iPhone 4G va fi anuntat oficial in luna iunie a acestui an, probabil pe data de 22. Deja noul iPhone este foarte asteptat de catre utilizatori de Apple, anuntandu-se un succes. Designul sau este foarte asemanator cu predecesorii sai, cu interior negru si crom. elementele populare de Apple iPhone 3G S cu receptor mic de forma dreptunghiulara si un buton de start, sunt prezente in acest telefon. Cu toate acestea se anunta ca fiind un pic mai gros si mai inalt.


Apple iPhone 4D HD nu este similar, la setari, cu predecesorii sai. El ruleaza pe sistemul de operare iPhone. Apple iPhone 4G HD vine in doua variante cel cu memorie interna de 16 GB si cel cu memorie de 32GB, ecranul fiind OLED. Pentru a mentine nivelul de performanta, orice telefon mobil necesita caracteristici bune de retea si conectivitate. Un telefon mobil ar putea fi incarcat cu multe caracteristici, dar cel mai important aspect este mentinerea uneiretele bune. Este de asteptat ca Apple iPhone 4G


HD va avea retea 2G cat si 3G.
Utilizatorii retelei 2G vor primi sprijinul quadband GSM 850 / 900 / 1900, in timp ce utilizatorii 3G vor primi sprijinul HSDPA 850 / 1900 / 2100. Utilizatorii pot avea acces la conectivitate la internet cu clasa 10 GPRS si EDGE. Viteza de clasa 10 GPRS este 32 - 48 kbps şi cea a EDGE este 236,8 kbps. Utilizatorii se pot bucura de viteza de navigare excelenta cu 7,2 Mbps HSDPA şi Wi-Fi  802.11b / g. Pentru transferul de date de la alte dispozitive compatibile, utilizatorii pot aplica conectivitate prin cablu şi wireless.Pentru conexiunea prin cablu, USB v2.0 şi pentru conexiune wireless, Bluetooth v2.1.


In fiecare zi sunt lansate noi modele de telefoane mobile care mai de care mai atractive. Acest lucru dovedeste ca aspectul telefonului are din ce in ce o mai mare importanta. Deci pentru a rezista pe piata noul Apple iPhone trebuie sa fie unul foarte bun la acest capitol. Cu siguranta, cum ne-am obisnuit deja, Apple nu o sa ne dezamageasca. iPhone 4G HD va fi disponibil in culorile alb si negru. Noul iPhone 4G HD masoara 114.3 x 58.7 x 9.4mm si are o greutate de 140 grame.


Cea mai mare parte a telefonului este acoperit de ecranul tactil TFT de 3.5 inci, afisand pana la 16 milioane de culori, avand o rezolutie de 640 x 960 pixeli. Totodata are sensor de proximitate, accelerometru si este foarte rezistent la zgarieturi. O alta caracteristica a unui telefon bun consta in memoria interna a acestuia. iPhone 4G HD are o memorie intena de 16 GB sau 32 GB suficienta pentru ca utilizatorul sa poata stoca orice doreste. Ca si predecesorii sai nu are slot pentru card.


In zilele noastre un telefon trebuie sa aiba neaparat camera foto si cat mai performanta, pentru ca utilizatori sa poata imortaliza orice moment din viata lor. Noul iPhone 4G HD are incorporat o camera superba de 5 megapixeli cu multe caracteristici excelente cum ar fi LED flash, geo tagging si touches focus. Inregistrarile video se pot face cu mare usurinta si chiar exista si o camera secundara. Apple iPhone 4G HD se anunta ca fiind un mare succes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu