vineri, 23 iulie 2010

HTC Smart

HTC Smart este un smartphone cu ecran tactil cu o varietate de aplicati si tehnologi ceea ce il facun telefon foarte placut de utilizat. Acest model face parte din gama HTC cu acelasi design frumos ca a lui HTC Tattoo. HTC Smart are o camera digitala de 3 megapixeli, browese web, o interfata stilizata si este foarte usor de comunicat cu el. Acest smartphone ofera utilizatorului tot ce are nevoie, chiar daca este folosit in mod normal sau busines, si este accesibil tuturor.

HTC Smart este disponibil in culorile negru si gri care are margini curbatesi netede ceea ce il face un telefon mobil usor de tinut si folosit intr-o singura mana. Forma sa curbata permite utilizatorului sa manevreze confortabil intr-o singura mana acest smartphone si ii confera un aspect elegant. Partea din fata este aproape ocupata de ecranul tactil TFT LCD, care are o dimensiune buna pentru vizionare. Acest ecran tactil are o rezolutie de 240 x 320 pixeli si poate afisa pana la 262 de mi de culori.

Dimensiunile lui HTC Smart sunt de 104mm inaltime, 55mm latime, 12.8 grosime si are o greutate de 108 grame cu tot cu baterie. Player-ul integrat ofera utilizatorului o experienta muzicala foarte placuta atunci cand simte nevoia de relaxare. Utilizatorul poate transfera muzica prin cablul de date  USB sau Bluetooth, player-ul accepta muzica in format MP3, WAV, eAAC+ si WMA9 cu ajutorul caraora utilizatorul poate seta melodia de apel dupa gust.

Camera de 3 megapixeli are fixed focus si  LED flash care va permite utilizatorului sa faca poze si noaptea. Totodata utilizatorul se poate bucura si de inregistrare video care va fi stocata in memoria telefonului. In timpul liber utilizatorul se poate bucura de jocurile dim memoria telefonului sau poate descarca altele dupa bunul plac.
Toate contactele sunt stocate in agenda, detailiat, ceea ce permite utilizatorului sa gaseasca rapid contactul dorit pentru a apela sau a trimite un mesaj text. HTC Smart are o varietate de modalitati de comunicare, conform nevoilor utilizatorului, cum ar fi mesaje text, multimedia, instant, email. Serviciul de mesagerie instant permite utilizatorului sa comunice cu persoanele de contact compatibile online. Serviciul de mesaj multimedia permite utilizatorului sa trimita poze sau inregistrari video altor contacte compatibile.

HTC Smart are  256 MB memorie RAM si 512 MB memorie ROM iar utilizatorul poate extinde aceata memorie. HTC Smart se poate conecta la alte dispozitive compatibile prin Bluetooth sau cablu USB, ceea ce permite utilizatorului sa transfera fisiere, muzica, inregistrari video. Tehnologia 3G HSDPA permite utilizatorului sa aiba parte de conectivitate rapida. Tehnologia EDGE permte utilizatorului sa transfere rapid date catre un alt dispozitiv compatibil. Bateria Li-ion 1100mAh ofera 600 de ore de 3G in asteptare si 450 de ore GSM in asteptare. Utilizatorul se poate bucura de aproximativ 6.2 ore de convorniri 3G sau 7.5 ore de convorbiri GSM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu